Ambachtelijke chocolatier in Martouzin (Beauraing)
Dolores Goffaux, voormalige naaister en later docente in het gespecialiseerd hotelonderwijs, ontwikkelde een passie voor chocolade na een rijk en gevarieerd professioneel parcours en tal van avondopleidingen. Gevestigd in Martouzin bereidt ze haar pralines met verse ingrediënten, zonder bewaarmiddelen. Haar vakkennis omvat ook confiserie, koekjes en patisserie, met een sterke basis in hotelopleiding, bistronomie en chocolaterie.
Waar vind je Dolores Chocolat ?
Op bestelling, contact via telefoon, e-mail of haar Facebookpagina
Waarom kiezen voor Dolores Chocolat ?
Ambachtelijke en lokale productie, vers en zonder additieven
Brede expertise en professionele opleiding
Chocolade, confiserie en koekjes op maat gemaakt, zonder bewaarmiddelen
This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may affect your browsing experience.