painting of naome wouters

Schilderijententoonstelling – Naomé Wouters

Naomé Wouters stelt van 25 mei tot 7 juni haar schilderijen tentoon in de Dienst voor Toerisme in Beauraing. Ze zullen elke dag van 8u30 tot 12u en van 13u tot 17u te bezichtigen zijn. De toegang is gratis.

Een buitengewone kunstenaar

Als we iets zouden moeten zeggen over het schilderij van Naomé Wouters, dan zouden we misschien de smaak ervan moeten opsplitsen in 4 waarden :

INSTINCT

AUDACIE

PÉTILLANCE

FULGURANTIE

Naomé Wouters, geboren in 1996 in Brussel, leed op zeer jonge leeftijd aan veelvuldige epileptische aanvallen, waardoor haar ouders voortdurend waakzaam moesten zijn. Na een reeks hersenoperaties werd de jonge Naomé opgenomen in het IRSA (Koninklijk Instituut voor Doven en Blinden) in Brussel waar ze geduldig haar talenten ontwikkelde in kunstlessen. In 2017 studeert ze af in alle artistieke disciplines en volgt ze verschillende beroepsopleidingen, zonder succes, haar dysfasie, dyscalculie en dysorthografie handicaps sluiten één voor één deuren. Uiteindelijk koos ze, met de steun van haar familie en echtgenoot, ervoor om zich aan haar kunst te wijden, tot vreugde van haar fans. Men kan zeggen dat ze een nieuw pad baant in de abstracte grafische kunst. Vanaf haar eerste tentoonstelling in juni 2022 in Beauraing verkocht ze verschillende schilderijen en verraste ze haar nieuwe publiek met de kwaliteit van haar werk, zowel chromatisch als poëtisch; sindsdien heeft ze haar collectie vernieuwd door verschillende privé-opdrachten te honoreren, waarbij ze haar talent en technische vaardigheden blijft inzetten ten dienste van het unieke universum van de verbeelding dat haar sinds haar jeugd kenmerkt.

Voor onze andere evenementen, tentoonstellingen: u kunt onze agenda hier raadplegen :

https://www.beauraingtourisme.be/nl/agenda/

 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes

Datum

25 mei 2023 - 07 jun 2023
Ongoing...

Locatie

Office du Tourisme de Beauraing

Organisator

Office du Tourisme de Beauraing
Laat een reactie achter
This site is registered on wpml.org as a development site.