BEAURAING, OF DE ERVARING VAN “ACTIEVE RUST”

Elke dag leven op het ritme van de klok, de wekker, de file… Werk, thuis, winkelen… de race… tegen de klok!

En waarom niet?

Waarom niet een weekend of een paar dagen doorbrengen op het platteland. In een streek die een adembenemend landschap biedt, een interessant erfgoed, de rust van de bosranden, een ruime keuze aan streekproducten om uw smaakpapillen te prikkelen en accommodatie op menselijke schaal, ver van overvolle vakantieoorden?

Een regio die authentiek blijft en waar een warm welkom geen loze actie is.

Een regio in het hart van een Geopark, een UNESCO werelderfgoed.

Een levendige gemeenschap die een keuze aan gevarieerde activiteiten biedt, maar ook de mogelijkheid om te ontspannen en na te denken over tijd en ruimte.

Beauraing biedt u een ervaring van “actieve rust”, waar u kunt kiezen om uw verblijf te besteden zoals u dat wilt… U bent meester van uw eigen agenda en dirigeert uw eigen ontdekkingreis.

De Beauraing ervaring

300 kilometer bewegwijzerde wandelingen wachten op u. Adembenemende uitzichten, of de uitgestrektheid en rust van de grote bossen. Wandelen, hardlopen, mountainbiken of contemplatie… Aan u de keuze van de wijze tot ontsnapping.

Welkom in Beauraing! We verwelkomen u graag elke dag van 8u30 tot 12u en van 13u tot 17u in onze Toeristische dienst om u het beste advies te geven over
“The Beauraing Experience”.

U kunt ook onze rubrieken BEZOEKENBEWEGENGENIETEN VANSLAPEN en AGENDA raadplegen bij het plannen van uw uitstap!

We zijn ook te vinden op FACEBOOK en INSTAGRAM (alleen in het frans 🙂 )

This site is registered on wpml.org as a development site.