FIETSEN/ MOUNTAINBIKEN IN BEAURAING: EEN UNIEKE ERVARING

In dit nieuwe artikel geven wij u drie goede redenen om te komen fietsen of mountainbiken in onze mooie streek!

WAAROM FIETSEN?

Elke dag gebruiken veel mensen over de hele wereld hun fiets. Maar waarom? Wij hebben over deze vraag nagedacht en zijn tot de conclusie gekomen dat er vier belangrijke voordelen zijn.

Ten eerste is fietsen een zachte, langzame, milieuvriendelijke manier van reizen. Ten tweede is het een activiteit om samen te komen met familie en vrienden. Ten derde, is het de mogelijkheid om een gebied op een andere manier te herontdekken, vanuit toeristisch oogpunt. En tenslotte, het is een geweldige sportieve activiteit.

WAAROM FIETSEN IN BEAURAING?

Laten we eens kijken naar enkele van de redenen waarom wij er bij u op aandringen deze ervaring hier in onze kleine stad te proberen.

1. Ons gebied

De gemeente Beauraing is een van de 7 grootste gemeenten van België. Er is dus een grote verscheidenheid aan landschappen omdat we op hetzelfde grondgebied verschillende geologische bodems hebben. Je kunt dus vrij gemakkelijk van het bos naar het dorp gaan, dat hoog gelegen is. We hebben een prachtig uitzicht.

2. Onze gratis diensten en faciliteiten

Het VVV-kantoor heeft het label “Welkom op de fiets”. Dit betekent dat wij faciliteiten en diensten aanbieden die zijn aangepast aan de behoeften van fietsers, zoals:

  • een waterpunt om je dorst te lessen,
  • een fietspomp voor het oppompen van banden,
  • reparatiekits,
  • een kärcher om fietsen schoon te maken,
  • een terminal voor het opladen van uw elektrische fiets,
  • stalling voor fietsen,
  • kaarten van het gebied.

3. Het fietsaanbod

Enkele professionals verhuren fietsen; van mountainbikes en racefietsen tot elektrische fietsen.
Aarzel niet om contact op te nemen of langs te komen en we zullen je adviseren, afhankelijk van het soort route en de vereiste ervaring.

Tot binnenkort,
Het team van de Dienst voor Toerisme

This site is registered on wpml.org as a development site.